Daughters bedroom πŸ‘§πŸΌπŸ’—πŸ’œ

So my daughters bedroom is now all complete, I love everything about it and I’m pretty certain she does as well! Her big girl bed is a real success I must say, we’ve had several nights in a row now where she’s slept through in it. No bumps yet either, touch wood, although she has a bed guard either side and I always put a duvet on the floor just incase! When buying Ella’s bed I wasn’t sure if to go for a fully sized single or a toddler bed to start with, she had a standard cot rather than a cot bed so that wasn’t an option for us. After much research many people seemed to suggest they don’t last long in the toddler beds so investment wise a full sized single would be better. This also enabled me to buy a better quality mattress from John Lewis for her and a better quality bed frame also. Fingers crossed it’ll work out a wise investment and last years! As you can see bedding wise we went for a tesco theme courtesy of tesco and asda πŸ‘πŸΌ 

This weekend I’ve put her changer in storage πŸ™ƒπŸ˜’ and replaced it with an absolutely gorgeous little chest of draws I’ve found which goes perfectly with her room! I actually bought it from a shabby chic/vintage shop in Thurcroft Rotherham and couldn’t be happier! I do love that little shop 😍 I wanted something I bit more unique to what everyone else had you see, I’ll definitely be back there for more stuff I’ve got my eye on a corner unit for my TV! 

Here are a couple of photos of my daughter room, I’m really quite proud πŸ’—

Holly x


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s